Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Zakelijke applicatie ontwikkeling. Webbased applicaties

Applicatie ontwikkeling voor zakelijke doeleinden:
webwinkel, CMS, webapps

Ontwikkeling van een zakelijke applicatie die volledig online functioneert is een van onze specialiteiten. Deze webbased applicaties kunnen via internet of intranet beschikbaar worden gesteld aan verschillende gebruikers. Dat kan binnen uw bedrijf met het toekennen van bevoegdheden en rechten, maar ook op internet via een inlogmodule of een abonnementsvorm. Het kan voor uw bedrijf een verdienmodel zijn of een handige manier om informatie te delen en te verspreiden.

Het grote verschil tussen web applicaties en “gewone” applicaties ontwikkeling is dat de eerstgenoemde worden geïnstalleerd op een server en de gewone applicaties op een PC of werkstation. Web applicaties kunnen daardoor beschikbaar worden gesteld aan iedereen die ze nodig heeft en centraal worden onderhouden. Dat heeft zo zijn voordelen.

Webbased applicatie ontwikkeling

Connexx en webapplicatie ontwikkeling

Connexx heeft mensen in dienst met de juiste opleiding en ervaring betreffende webbased applicatie ontwikkeling. Zij denken graag met u mee over de juiste applicaties in de juiste vorm. Aan een content management systeem wordt evenveel aandacht besteed als aan mobiele webapplicaties die wij leveren. Met Connexx heeft u een uiterst betrouwbare partner voor webbased applicaties in huis gehaald. Wij zijn erg voor intuïtieve software en laten dat ook tot uiting komen in uw webbased applicaties. Wij ontwikkelen webapplicaties voor vele verschillende doeleinden, zoals:

  • Webwinkel software ontwikkelen
  • Content management systemen
  • Apps voor Android apparaten, iPad of iPhone

Het behoort bij ons vakgebied dat wij voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in deze wereld. Deze ontwikkelingen gaan snel, heel snel. En wij laten u graag meeprofiteren van deze nieuwste  applicatie ontwikkelingen.

De voordelen van Connexx

Als u voor een web applicatie kiest voor een ervaren bedrijf als Connexx, bent u in de hoogste mate verzekerd van succes. Onze ervaring werkt op meerdere onderdelen in uw voordeel. Omdat wij het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden, kunnen wij heel efficiënt uw webapplicaties ontwikkelen. Geen experimenten, maar in een keer goed.

Dit heeft ook een positieve invloed op onze prijzen. Doordat wij in het algemeen minder arbeidsuren aan u hoeven door te berekenen blijft uw investering laag, terwijl de kwaliteit van uw webapplicaties altijd hoog is. Vraag ook vooral naar onze referenties betreffende webbased applicatie ontwikkeling.