Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Android development. Een fantastische app laten maken.

Groeiende vraag naar Android apps development

Android development is tegenwoordig een onderwerp dat zeer in de belangstelling staat. Misschien komt het door de aansprekende toepassingen die zijn ontwikkeld door een Android developer. Het combineren van de geavanceerde techniek die de smartphone bezit en de grote mogelijkheden van Android development leidt tot opmerkelijke apps. Enkele voorbeelden:

  • Een app die uw smart phone omtovert in een afstandsbediening voor uw laptop. Handig voor presentaties
  • De EHBO app van het Nederlandse Rode Kruis instrueert u hoe te handelen in allerlei noodsituaties. Altijd up-to-date
  • Bent u onderweg naar uw (vakantie) bestemming gestrand in the-middle of-nowere? Er zijn verschillende apps die u een overzicht geven van de dichtstbijzijnde hotels met de bijbehorende prijzen

Android apps development bij Connexx

Connexx biedt Android app development van de bovenste plank. Als u een gouden idee hebt , dan kunnen wij uw idee omzetten in een flitsende app. Een Android developer  van Connexx is niet voor een kleintje vervaard, dus aarzel niet om uw ideeën ter tafel te brengen. Want een creatieve professional als een Android developer heeft uitdagingen nodig om lekker in zijn vel te zitten.

Android development betekent ook zuinig omspringen met ruimte. Het optimaal benutten van een klein scherm zoals die van een smart phone vergt een heel andere benadering dan die van een groot scherm. Daarnaast moet de app vloeiend werken. Is dat niet het geval, dan zal de gebruiker de handdoek al gauw in de ring gooien. De testfase na de ontwikkeling van elke versie is dus zeer belangrijk.

Hoewel goede Android developers steeds moeilijker te vinden zijn heeft ons bureau dit probleem al enige tijd geleden zien aankomen en maatregelen genomen. Wij hebben tijdig de beste Android developers aan ons weten te binden en kunnen daardoor de groeiende stroom klanten goed aan.

Een fantastische app laten maken? Neem dan nu contact op met onze afdeling development.