Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

iOS & Android apps. Eigen app laten ontwikkelen.

App maken – het in kaart brengen van mogelijkheden en processen

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw mobiele applicatie of game. Hierbij gaan wij zelfs zo ver, dat wij regelmatig één of enkele dagen ‘meelopen’ in uw bedrijf. Dit om een optimale voeling te krijgen met uw product, dienst en bedrijfsprocessen. Onze kennis en ervaring maakt een zeer brede inzet mogelijk:

  • Door mee te lopen met verpleegkundigen, ontwikkelde wij voor een vooraanstaande farmaceut een Online en Mobile app die patiënten helpt de inname trouw van medicijnen te vergroten
  • Door mee te lopen met asbest inspecteurs ontwikkelde we een hoogwaardige plannings- en werk registratie app
  • Door meer te lopen met tuinders, ontwikkelde we voor een Philips-spin off gespecialiseerd in groei verlichting een leuke ‘lichtmeting’ app als trigger voor sales en new-business
  • Door mee te denken met een grote vakbond, ontwikkelde we een aantal leuke app’s ter promotie en het werven van nieuwe leden

Dit is slechts een kleine greep uit onze ervaringen. Interesse in wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

App maken voor bedrijven

Apps voor platformen als iOS & Android

Een eigen app maken stelt u voor de keuze welk platform u daarvoor wilt gebruiken. Laat u een iPhone app programmeren of kiest u ervoor een Android app te maken? Of misschien Windows 8, of Hybride HTML5?  Of een combinatie van deze?  Wij denken graag met u mee. Onze programmeurs zijn  in  het maken van iPhone apps net zo bedreven als in het maken van Andriod apps. De keuze  tussen deze twee platformen wordt dus voornamelijk bepaald door uw budget en uw wensen.

App maken voor bedrijven

Als ervaren app ontwikkelaar richten wij ons vooral op het maken van kwaliteits apps. De ervaring van onze app ontwikkelaars brengt met zich mee dat we uiterst efficiënt werken – hiermee blijven de investeringen beperkt en is uw terugverdientijd kort.

Een iPhone app maken of toch liever app ontwikkelen voor Android?

Inmiddels is de smartphone markt verdeeld onder Apple en Google, met iOS en Android. Windows 8 en Rimm (Black Berry) bezitten slechts een paar procent van de mark op dit moment.

Een iPhone app maken in native iOS, is voor de Apple iPhone en iPad. Het zijn duurdere apparaten –  populair en gebruikers gaan eerder voor kwaliteit dan prijs

Een Android app maken in native Android, geeft toegang tot een  breed scala aan telefoons (behalve de iPhone). Ook neemt het aantal ‘wearables’ enorm toe: Bijvoorbeeld met smart-watches, Google Glass, etc.

iPhone5

Hulp bij uw keuze

Beide platformen zijn geschikt voor mobile marketing, communicatie apps binnen uw organisatie, informatievoorziening naar uw klanten en games. Wij vertellen u graag mee over de mogelijkheden. Interesse in wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.