Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

iPad app maken. Uitgroeien tot succes.

Laat uw iPad app maken door ervaren specialisten

Een iPad app maken is een goede beslissing als u zich wilt onderscheiden in de mobiele marketing. De iPad is in korte tijd uitgegroeid tot publiekslieveling nummer één. Plaats u een eigen iPad app in daarvoor bestemde online winkel van Apple, dan hebt u voor uw bedrijf een kans gecreëerd die kan uitgroeien tot iets groots.

iPad apps maken om uw bedrijf te promoten

Er zijn zoveel manieren om via een iPad app uw onderneming, producten of diensten te promoten dat de beperking vooral zit in uw eigen verbeeldingskracht. Stel dat u een productiebedrijf hebt met een geautomatiseerde productielijn. Diverse producten zijn op weg naar het volgende bewerkingsstation, maar er zitten enkele foute producten tussen. Een leuk idee voor een game is om de speler tijdig de foutieve producten te laten weghalen. Lukt dat, dan krijgt hij of zij een beloning. Die beloning kunt u laten verschijnen in de vorm van een korting op één van uw producten of een klein relatiegeschenk. De naam van uw bedrijf komt daarbij natuurlijk prominent in beeld.

Dit is slechts een voorbeeld van een idee als u een iPad app laat ontwikkelen. Een eigen iPad app is fun en business. Een combinatie die mensen heel erg aanspreekt. Een beetje humor, een spannend spel en uw bedrijf promoten gaan plotseling hand in hand. Perfect om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten.

Maar wellicht hebt u zelf een veel beter idee, want dit voorbeeld kwam spontaan op en is niet verder uitgewerkt.

Een app laten maken door professionals

Een iPad app moet aan vele eisen voldoen wil het succesvol worden voor uw business. Programmeren, een interface ontwerpen en design dat Apple-waardig is zijn een absolute must. Daarom kunt u bij ons een iPad app laten ontwerpen en programmeren die elke toets kan doorstaan terwijl de kosten relatief laag zijn.

Een app maken doet u toch ook met behulp van Connexx? Bel ons voor een afspraak.