Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Web applicatie ontwikkelaar. Maatwerk (web) applicaties

Op maat web applicatie ontwikkelaar met 10+ jaar ervaring

Connexx is een web applicatie ontwikkelaar in de brede zin van het woord. Zoals men software kan ontwikkelen die plaatselijk op een computer wordt geïnstalleerd, kan hetzelfde ook worden gedaan om te draaien op een server. Het voordeel daarvan is dat de software hiermee bereikbaar wordt voor een brede groep mensen die daar toestemming voor hebben gekregen.

Een web applicatie heeft nog meer voordelen, zoals het centraal onderhouden en het beheren van gebruikers en hun rechten. Een dergelijke applicatie maken vergt wel een bijzondere expertise. Connexx heeft hiervoor diverse specialisten in huis. Zij hebben een ruime ervaring betreffende applicatie ontwikkeling en zullen u voor wat betreft het eindresultaat nooit teleurstellen.

Web applicatie ontwikkelaar die van vele markten thuis is

Als ervaren web applicaties ontwikkelaar is Connexx van vele markten thuis. Dit betekent ook dat wij voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de markt. In een snel veranderende internet omgeving is dit voor een professionele applicatie ontwikkelaar noodzakelijk. Maar natuurlijk vinden wij het ook bijzonder interessant en prettig om voorop te lopen bij applicaties ontwikkeling.

Een applicatie ontwikkelen vergt een grote kennis van de techniek die daarvoor beschikbaar is. Maar het oog wil ook wat en daarom besteden we evenveel aandacht aan design en gebruiksvriendelijkheid. Door deze insteek hebben wij ons gevestigd in de top van de markt van apps ontwikkeling.

Een maatwerk web applicaties van Connexx

Een creatieve web (applicatie) ontwikkelaar als Connexx onderscheidt zich graag door het maken van maatwerk applicaties. U kunt daarbij denken aan intranet, mobiele applicaties (apps), content management systemen en webwinkel software. Wilt u echter een andere applicatie laten ontwikkelen die hier niet genoemd wordt, dan vormt dit voor een applicatie ontwikkelaar van Connexx geen probleem.

Zoekt u een web of mobiele applicatie ontwikkelaar die met u meedenkt en tevens de kosten in de hand houdt? Neem dan contact op met een Connexx specialist.