Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Mobiele applicatie. Apps voor Android & iOS (iPhone, iPad)

Expert in mobiele applicatie & website ontwikkeling

Een mobiele applicatie die geheel is afgestemd op uw doelgroep, is een must voor elk bedrijf dat met zijn tijd mee wil gaan. Een mobiele applicatie maken kan op vele verschillende manieren en voor verschillende platformen zoals iOS (iPhone, iPad), Android of Windows. Hierbij is het wel noodzakelijk dat u het laat vervaardigen door een gespecialiseerd en zeer ervaren bedrijf.

Connexx heeft alle expertise in huis om u te helpen een keuze te maken voor het beste idee en het juiste platform. Het is daarbij belangrijk om zoveel mogelijk over uw doelgroep te weten te komen. Gebruik uw doelgroep voornamelijk Android mobiele telefoons of gaan ze vooral voor de iPhone? Als daar een duidelijke lijn in te ontdekken valt kunnen we kiezen voor een van deze platforms. Is dit niet het geval, dan kan Connexx de mobiele applicatie beschikbaar maken voor beide platforms.

Mobiele applicatie

Mobiele applicatie voor uw doelgroep

Het is van groot belang om goed na te denken voordat u een mobiele applicatie door ons laat maken. Belangrijke vragen daarbij zijn onder andere:

  • Wat is de leeftijdscategorie van uw doelgroep?
  • Is er een opleidingsniveau te herkennen?
  • Bestaat uw doelgroep voornamelijk uit mannen of vrouwen?

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van vragen die beantwoord moeten worden. Maar het kan ook zijn dat er heel andere criteria toepassing zijn op uw doelgroep. Een mobiele applicatie moet daar natuurlijk zoveel mogelijk op aansluiten, wil het succesvol zijn.

Mobiele marketing is sterk in opkomst en kent vele verschijningsvormen. Als u zich afvraagt of u met uw mobiele applicatie de juiste toon weet te treffen en de look and feel die nodig is om bij uw doelgroep in goede aarde te vallen, zijn wij graag bereid om eens met u daarover te brainstormen.

Connexx kan met deze informatie de perfecte mobiele applicatie maken die uw bedrijf nodig heeft. En er zijn bijna geen grenzen aan de mogelijkheden. Neem dus gauw contact met ons op zodat we samen aan de slag kunnen voor uw mobiele applicatie.