Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Hybride apps eigenschappen.

De eigenschappen van Hybride apps

Een hybride app is een samensmelting van een native app en een webapp. Hybrid apps zijn platform-afhankelijk en worden als native applicatie op een smartphone, tablet of ander mobiel apparaat gedownload. Dit kan via Google Play, de AppStore of Windows Market. Net als bij native apps functioneert deze mobiele applicatie ook zonder internetverbinding en kunnen diverse smartphones functies worden aangeroepen, zoals de camera, GPS, agenda, contacten, uploaden en pushberichten. Dankzij de inzet van diverse webapp technologieën, beschikt een hybride app over dezelfde functionaliteiten en flexibiliteit van een mobiele website, door onder andere het gebruik van HTML5 en CSS technieken.

Hybride app

Is een Hybride app de oplossing?

Nu stelt u zich uiteraard de volgende vraag; “Is een hybrid app, door het combineren van de voordelen van twee technologieën, de beste keuze?”. Dit hangt af van een aantal factoren. De keuze voor een bepaald type applicatie is namelijk afhankelijk van uw product of dienst, de wensen en behoeften van uw doelgroep, de benodigde functionaliteiten, uw wensen op het gebied van user experience design en uiteraard ook uw beschikbare budget.

Om het keuzeproces voor u te verduidelijken, volgen hieronder enkele voorbeelden van situaties waarin het ontwikkelen een hybride app de meest geschikte oplossing is:

  • Voor de ontwikkeling van de mobiele applicatie heeft u een relatief klein budget te besteden, maar u wilt niet inboeten aan prestaties, zoals de grafische kracht en snelheid van een native app.
  • Het gebruik van een aantal smartphone functies is belangrijk voor het optimaal functioneren van de mobiele app.
  • U wilt uw klanten de mogelijkheid bieden om ook offline gebruik te maken van uw applicatie.
  • Voor uw bedrijf is het van belang dat de promotie en distributie van applicaties via app stores verloopt.
  • U hecht waarde aan een snel ontwikkelingsproces, eenvoudig onderhoud en zelfstandig beheer.
  • Voor uw bedrijf is het van wezenlijk belang dat de content, die door uw app wordt aangeboden, ook online vindbaar is.

Wilt u graag meer informatie over een Hybride-, Native of Web app? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste techniek, die het beste aansluit bij uw wensen, de behoeften van uw doelgroep, uw product of dienst en de doelstelling van uw nieuwe applicatie? Het team van Apps-Ontwikkelaars adviseert u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf.