Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Webapplicaties ontwikkelen. Efficiënt maartwerk.

Efficiënte webapplicatie ontwikkelen voor uw organisatie

Webapplicaties ontwikkelen zit in ons DNA. Als sinds onze start in 1999 op de TUe ontwikkelen wij hoogwaardige webapplicaties, welke we ontsluiten via internet en mobiele apparaten. Niet de techniek, maar de gebruiker stellen wij hierbij centraal. Applicaties dienen intuïtief te zijn. Onze ervaren UX developers zorgen voor een perfecte ‘flow’ en gebruiksgemak. Onze ervaren ontwikkelaars maken het vervolgens mogelijk de applicatie volledig te koppelen aan (of te integreren in) uw bestaande omgeving. Door onze ‘technische wortels’ zijn wij in staat om  koppelingen te leggen met vrijwel alle systemen – of het nu een maatwerk applicatie betreft die u het verleden liet ontwikkelen, of een hoogwaarde SAP installatie.

Wij ontwikkelde al een groot aantal hoogwaardige webapplicaties, als bijvoorbeeld:

 • Uitgebreide intra- en extranetten
 • Orderverwerking-systemen
 • Uren registratie-systemen
 • Data entry tools
 • Koppelingen tussen verschillende productie systemen
 • etc.

webapplicaties-ontwikkelen

Maatwerk webapplicaties ontwikkelen

Wij kunnen geheel op maat webapplicatie ontwikkelen. Maatwerk webapplicaties kunnen helpen bij uw order & sales trajecten,  uw informatiestromen beter inrichten of u een voorsprong geven op de concurrentie. Wilt u zich verdiepen in de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van webapplicaties, dan kunt u het beste een afspraak maken met een van onze experts.

Graag demonstreren we u de vele mogelijkheden aan de hand van voorbeelden van succesvolle webapplicaties.

Agile ontwikkelmethodiek

Om planning, voortgang en kosten volledig onder controle te houden, werken wij met een Agile ontwikkel-methodiek. In de eerste instantie zetten we de totale opdracht in samenspraak met u om in kleine behapbare deelprojecten (sprints).  Dagelijks beginnen onze ontwikkelaars met een korte sessie (srum), waarin de gerealiseerde doelen van de voorgaande dag besproken worden en de nieuwe doelen voor ‘vandaag’ gesteld worden.  De voordelen zijn:

 • Korte sprints & frequente deelopleveringen:  U behoudt zicht op de voortgang en kunt tijdig bijsturen
 • Betrokkenheid: Continue voortgang maakt dat alle stakeholders en ontwikkelaars zich betrokken (blijven) voelen
 • Voortschrijdend inzicht: De deelopleveringen laten direct zien wat wél en niet werkt, waardoor tussentijds bijsturen direct mogelijk is
 • Beheer van kosten: Geen meerkosten maar strakke levering volgens budget
 • Plezier: Geen eindeloze trajecten maar een frisse, inspirerende en leuke aanpak!

Beheer van webapplicaties

Als u dat wenst, verzorgen wij ook graag het beheer van al webapplicaties. In een heldere Service Level Agreement (SLA) leggen we het service niveau vast dat u mag verwachten. Dit geeft u de gelegenheid zich uitsluitend bezighouden met uw kerntaken, terwijl uw applicaties bij ons in goede handen zijn. Een zorg minder dus.

Interesse in wat we voor u kunnen betekenen net web applicatie ontwikkeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.