Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Google Glass Apps ontwikkeling. Innovatieve bedrijfsprocessen.

Google Glass – Apps-Ontwikkelaars ontwikkelt maatwerk Glassware applicaties

Apps-Ontwikkelaars (onderdeel van Connexx Communications BV)  is al jaren een gespecialiseerde app ontwikkelaar op het gebied interactieve mobiele apps en schaalbare webapplicaties. Naast het bouwen van applicaties voor Android, iPhone & iPad, ontwikkelen wij ook maatwerk Google Glass apps voor organisaties, die de mogelijkheden van de high-tech bril optimaal willen benutten. Met deze draagbare technologie krijgen bedrijven een unieke kans, om innovatieve communicatieoplossingen binnen de organisatie te introduceren. In vergelijking tot een smartphone of computer, zijn de communicatiemogelijkheden en de algehele user experience van de Google bril naar een ongekend hoog niveau getild. Deze veelbelovende ontwikkeling op het gebied van ‘wearable technology’, biedt organisaties de mogelijkheid om Google Glass apps intern in te zetten, ten behoeve van een verdere professionalisering van hun dienstverlening.

De markt voor applicaties is constant in beweging. Connexx heeft de nodige kennis, expertise en tools in huis, om branchespecifieke Google Glass apps voor bedrijven te ontwikkelen. Voor het bouwen van deze innovatieve applicaties, ook wel bekend als Glassware, maakt ons team van app ontwikkelaars gebruik van verschillende tools, waaronder Google Mirror API en de Glass Development Kit (GDK). Samen met u ontwikkelen wij flexibele oplossingen in de vorm van functionele business apps, die bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsprestaties en het optimaliseren van alle interne processen.

Google-glass-apps-ontwikkelaars

Google Glass

Optimaliseer alle interne processen met Google Glass

De Google bril kan als effectieve communicatietool binnen uw organisatie worden ingezet, om verschillende interne processen beter, sneller en efficiënter te laten verlopen. Door Google Glass apps in de dagelijkse bedrijfsvoering te integreren, krijgen gebruikers de mogelijkheid om altijd en overal de gewenste informatie te raadplegen. Deze innovatie wearables en de bijbehorende Glassware zijn met name geschikt voor informatiespecialisten en alle overige professionals, die continu toegang nodig hebben tot een wereld aan informatie, software en applicaties.

Google Glass app ontwikkeling: van bedrijfsspecifieke apps tot interactieve Glassware

Connexx ontwikkelt bedrijfsspecifieke Google Glass apps, die gekoppeld kunnen worden aan uw interne en externe informatiesystemen. Onze software ontwikkelaars bouwen de applicatie op basis van de bestaande technologieën, die binnen uw organisatie worden ingezet. Connexx zorgt ervoor dat elke Google Glass app naadloos integreert met uw bestaande software. Zo heeft iedere gebruiker op elk gewenst moment toegang tot belangrijke informatie en alle overige ondersteunende gegevens.

De inzet van de Google bril als effectief communicatiemiddel, zorgt voor een optimale verbinding tussen alle medewerkers en een efficiëntere samenwerking binnen de gehele organisatie. De ondersteunende applicaties van Connexx kunnen de productiviteit van uw medewerkers sterk vergroten. Google Glass apps bieden een zeer waardevolle aanvulling op de deskundigheid van uw personeel en de kwaliteit van uw complete dienstverlening. En daar profiteren ook uw klanten van.

Google Glass apps als geavanceerde communicatieoplossingen

Heeft u plannen om Google Glass apps als geavanceerde communicatieoplossing binnen uw organisatie te integreren, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Glassware? Dan adviseren wij u graag vrijblijvend over de inzet van de Google bril, als informatieondersteunende tool binnen uw bedrijf en uw specifieke dienstverlening. Bel ons op 040 236 90 82, of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Afbeelding: Hattanas Kumchai / Shutterstock.com