Professionele web, iOS (iPhone, iPad) & Android app ontwikkeling Contact & Offerte
Open
X

Android apps ontwikkelen. Voor extern of intern gebruik.

Zakelijke Android app ontwikkelen voor uw markt

Een Android app ontwikkelen kunt u het beste overlaten aan de ervaren programmeurs van ons bureau. Android apps ontwikkelen is namelijk een professionele aangelegenheid, hoewel het aanbod van ontwikkelaars van dergelijke apps het tegendeel doet vermoeden.

android-app-ontwikkelen-screen

Zoals met andere software ook het geval is, moet van een app regelmatig een update worden uitgebracht. Ook moeten installatie en gebruik vlekkeloos verlopen. Het is dus zeer aan te bevelen dit in handen te geven van een bedrijf dat Android apps ontwikkeling tot haar kernactiviteiten mag rekenen.

Android apps ontwikkelen voor extern of intern gebruik

Android apps ontwikkelen om in te zetten voor mobile marketing kan een geweldige manier zijn om een groter publiek te bereiken. Bijvoorbeeld in de vorm van een gratis te downloaden game met een link naar uw bedrijf. Of door uw klanten via een directe link een storing te laten melden die alleen u kunt verhelpen. Door altijd direct beschikbaar te zijn voor het oplossen van problemen zult u een onuitwisbare indruk achterlaten.

Laat uw Android apps door ons ontwikkelen

Een app ontwikkelen kan echter ook heel goed voor intern gebruik. In tegenstelling tot een laptop hebben uw medewerkers altijd hun smartphone bij zich. U zou dus kunnen denken aan app die de communicatie verbetert tussen collega’s die samen aan een belangrijk project werken. Met het doel om te voorkomen dat er dubbel werk wordt gedaan en de onderdelen van het project in de juiste volgorde  worden afgewerkt

Zomaar enkele voorbeelden voor het gebruik van een Android app. Het mooie van het laten ontwikkelen van een Android app is dat de mogelijkheden vaak enkel worden begrensd door uw eigen fantasie.

Hebt u een goed idee voor een app? Bespreek het met Connexx en we komen samen tot een perfecte oplossing. Bel ons nu om uw zakelijke app te laten ontwikkelen.